ADVERTORIAL | Werk waar je blij van wordt, dat wil jij toch ook? Lees Anna’s verhaal

Anna werkte in de zorg. Haar functie als leidinggevende gaf haar geen energie. Sterker nog, het kostte energie. Ze deed haar werk goed en met veel toewijding, maar ze had toch het gevoel dat er iets niet klopte. Dit werk paste niet bij haar. Daar kwam bij dat ze nauwelijks nog toekwam aan haar grote passie: dansen. Ze had er gewoon de puf niet meer voor.

Dus toen er een reorganisatie kwam, meldde Anna zich spontaan aan voor een loopbaantraject. Ze kwam bij ASBR terecht. Na een prettige intake deed ze een persoonlijkheidstest en kreeg ze inzicht in haar talenten en mogelijkheden. Ze leerde solliciteren, zichzelf presenteren en kritisch kijken naar wat wel en niet bij haar paste. Tot slot kwam er, precies op het juiste moment, een baan voorbij die helemaal klopte. En ze danst weer!

Benieuwd naar het hele verhaal?
Bekijk de video: www.loopbaanboost.nl/#anna

Zo’n loopbaantraject of coaching traject is natuurlijk voor iedereen verschillend, want ieder mens heeft andere vragen, wensen en ambities. De een doorloopt een reeks tests, trainingen en gesprekken, de ander heeft aan drie coachgesprekken genoeg. Daarom is een intakegesprek altijd het vertrekpunt.Herkenbaar? Heb jij ook het gevoel dat je niet op de juiste plek zit? Of wil je onderzoeken welke mogelijkheden er nog meer zijn? Het is goed om je van tijd tot tijd af te vragen of je nog op het juiste spoor zit. Als je situatie verandert, bijvoorbeeld, of als je regelmatig moeite hebt je aandacht bij je werk te houden. Gewoon om weer even scherp voor de bril te hebben waar je heen wilt.

Bij ASBR wordt heel blij van zulke zoektochten. Je moet zelf je weg vinden, maar onze doorgewinterde loopbaanbegeleiders en coaches staan je met gesprekken, tips en tests bij totdat je het antwoord op je vragen hebt gevonden. Met dat antwoord kun je keuzes maken, beslissingen nemen, stappen zetten, dromen realiseren. Soms kun je van je hobby zelfs je beroep maken. Op weg naar het antwoord kom je al de nodige cadeautjes tegen, maar op het moment dat je de reis samen met je begeleider afrondt, heb je echt iets bijzonders in handen. Dat kan inzicht, zelfvertrouwen, rust en/of enthousiasme zijn. Zeg nou zelf: dat geeft toch bij voorbaat al nieuwe energie?

Voor meer informatie
www.loopbaanboost.nl/#anna