Advertorial – WERKEN BIJ WAJER!

Wajer Yachts, een Nederlands familiebedrijf met internationale ambitie. Per jaar bouwen we in Friesland tussen de 40 – 50 jachten. Van de Wajer 38 tot de 77. Hoewel ze stuk voor stuk in Nederland gebouwd worden, gaan onze jachten de hele wereld over. Vaak als dagboot bij een vakantiehuis, maar ook als tender van een superjacht. De naam Wajer is inmiddels een begrip in de internationale jachtbouw. Als familiebedrijf met meer dan 200 medewerkers, zijn we daar natuurlijk enorm trots op!

In 1992 zijn we gestart met de bouw van de Kapiteinssloep voor de Nederlandse meren en rivieren. Inmiddels bestaat onze vloot uit snel varende jachten van 38 tot 77 voet, die overal ter wereld te vinden zijn. Van Miami tot Saint-Tropez, en van Ibiza tot Sydney. Achter de schermen zijn we bezig met de ontwikkeling van een aantal mooie nieuwe projecten voor de komende jaren. Onze groei maakt het mogelijk om te blijven investeren in technische innovaties, want dat staat bij Wajer -samen met het herkenbare design – bovenaan.

We staan niet alleen bekend om onze jachten, maar ook om de ongeëvenaarde service die wij wereldwijd aan onze klanten bieden. Met het Wajer Care Programma doen we er alles aan om onze klanten een zorgeloze en onvergetelijke vaarbeleving te bieden. Daarnaast inspireren we onze klanten graag met het organiseren van trips in binnen- en buitenland. We zeggen niet voor niets ‘Without a Worry’. Het is de filosofie vanuit waar wij werken, beslissingen maken en doelen opstellen.

Dit alles begint met vakmanschap; al onze schepen worden met de hand gemaakt door de beste specialisten in hun vakgebied. We werken alleen met de meest hoogwaardige materialen en duurzame innovatieve technologieën. Dit alles met maar een doel; de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen.

WAT MAAKT WERKEN BIJ WAJER SPECIAAL?

We zijn een ambitieuze, snelgroeiende en internationale organisatie, maar wel met de persoonlijke en warme inslag van een familiebedrijf. Zowel naar onze (internationale) klanten als binnen het bedrijf proberen wij het familiegevoel hoog te houden, ondanks de snelle groei die we de afgelopen jaren doormaken.

Werken bij Wajer betekent onderdeel zijn van een team van zo’n 200 gedreven collega’s, die verspreid over de hele wereld werken. Mensen die passie hebben voor het mooie Nederlandse product dat wij maken en bij willen dragen aan onze ‘Without a Worry’ gedachte. We zijn trots op de enorm positieve sfeer binnen de organisatie en mogelijkheden om te investeren in de toekomst en jouw loopbaan. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren.

Bij Wajer gaan we volle kracht vooruit, daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen. Van financials, engineers en operations managers tot aan elektromonteurs, scheepstimmermannen en andere vakspecialisten die weten hoe je een kwalitatief hoogwaardige boot moet bouwen. We hebben plek voor talent in verschillende vakgebieden. Zoek je graag het avontuur in het buitenland op? Wellicht past een functie in één van onze servicehubs in Zuid-Frankrijk, Mallorca of Ibiza bij jou.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Kijk eens op www.werkenbijwajer.nl voor een overzicht van onze vacatures en lees meer over de ervaringen van onze collega’s. Staat er op dit moment geen passende functie voor jou tussen? Verras ons met jouw open sollicitatie. Wie weet zien we je snel!