Ambitie Jobcafé Leeuwarden – 20 april ’17

Talentvolle werkzoekenden en ambitieuze werkgevers in Friesland opgelet! Op 20 april 2017 opent De Grote Kerk in het stadshart van Leeuwarden haar deuren voor het Ambitie JobCafé. Het JobCafé vormt immers dé ontmoetingsplek voor professionals en talenten met een MBO tot WO achtergrond in Friesland.

In het najaar van 2015 opende Ambitie de deuren van het eerste JobCafé in Groningen. Natuurlijk krijgen succesverhalen in de regel een vervolg. Zo werden er tijdens het – aanmerkelijk grotere – tweede JobCafé duizenden gratis bakkies uitgedeeld door Ambitie. Daarnaast stonden er honderden koffiedates op de agenda. Werden er voorzichtige knipogen uitgedeeld waardoor nu de eerste talenten inmiddels al aan het werk zijn. Een jaar verder tekent Ambitie niet voor één, maar voor twee evenementen, waarbij werkgevers en talenten elkaar recht in de ogen kunnen aankijken.

Openingstijden Ambitie Jobcafé
10.00 uur tot 18.00 uur

Kijk voor alle informatie op www.ambitiejobcafe.nl  

 

Wetterskip FryslanUnis GroupFNVKenonzAbiant UitzendgroepDriessen HRMA House of HappinessFricolore onderwijsgroepFirstday ITWestcord HotelsAmbitie JobcenterZuid Oost ZorgROC Friese Poort bedrijfsopleidingenDress for SuccesWerk en VakmanschapBig Five For LifeMinisterie van DefensieKoninklijke de Vries MakkumJC Electronics – Medisch Centrum Leeuwarden (MCL)RandstadOlympiaNDC Mediagroep – Effect Loopbaanadvies – Pitch to WorkCimsolutionsPyrasied Xtreme Acrylic – Recruitmenthuis