Ambitie JobCafé | regel je eigen sollicitatiegesprek!

Heb je zin in een nieuwe job? Wil je aan je skills en vaardigheden werken? Kom dan naar de derde editie van ons eigen Ambitie JobCafé! Hét moment om je toekomstige werkgever recht in de ogen kijken. We verhuizen dit jaar naar het stadshart van de startup-stad van Noord-Nederland: de Martinikerk in Groningen. Het Ambitie JobCafé staat op woensdag 18 en donderdag 19 oktober op de agenda.

Schrijf je hier in >>

 

Ruim 30 werkgevers in Martinikerk
Het Ambitie JobCafé richt zich op starters, young professionals en carrièreswitchers met een MBO tot WO achtergrond. Scoor een bakkie koffie aan de bar van het JobCafé en ga in gesprek met ruim dertig werkgevers. Zij zijn afkomstig uit de volgende sectoren: onderwijs, media, commercie, overheid, gezondheid/zorg, techniek en IT.

Ontdek de werkgevers >>

 

Ambitie Academy motiveert én activeert
De Ambitie Academy is de plek waar je moet zijn voor een goede dosis zelfreflectie, waar je écht aan je skills kan werken. PitchToWork vertelt bijvoorbeeld hoe je moet pitchen in dertig minuten. Arjen van Leeuwen stelt dat je moet stoppen met schrijven en vooral kennis moet maken. Bijzonder is de bijdrage van Hans de Graaf die je leert om zogenaamde ‘brainful’ beslissingen te nemen door een goede balans te vinden tussen logica en intuïtie.

Reserveer je plek >>