Defensie opent Popup Brandstore in Groningen

Defensie heeft komend jaar vijfduizend jonge krachten nodig en mag die niet meer ‘werven’ via GeenStijl. Daarop hebben ze wat bedacht: de Defensie Popup Brandstore, waarmee ze op tournee zijn door Nederland. Donderdag arriveert de tijdelijke winkel met escape room in Groningen.

In de winkel kun je uiteraard alle info vinden over werken bij de landmacht, luchtmacht of marine en in gesprek gaan met militairen. En je kunt in de praktijk je Call of Duty-skills (maar dan anders) checken. Zo is er een escape room in ‘Search and Destroy-style’ met de opdracht: ontmantel de bom. Samenwerken en omgaan met tijdsdruk als sleutels tot succes, net zoals in het echte leger.

Defensie on tour

De popup-winkel opent volgende week donderdag voor ongeveer zes weken de deuren in het oude pand van de Expo, naast Ocean 41. Groningen is de tweede stad die bezoek krijgt van het reizende defensie-circus. Tot 20 december stond het in Amsterdam en na 050 strijkt het nog neer in Utrecht, Eindhoven en Nijmegen. Telkens voor ongeveer een maand tot zes weken.

Meer info: klik hier

Bron: Sikkom
Foto: Oogst Groningen