Kom woensdag 31 oktober naar het Werkfestival in Groningen!

Hier moet je een baan kunnen vinden!

Woensdag 31 oktober 2018 vindt op het Voormalig Suikerunie terrein in Groningen het ‘Werkfestival’ plaats voor alle inwoners van de provincie Groningen en de kop van Drenthe die op zoek zijn naar werk of zich willen oriënteren op ander werk.

Verwacht geen standaard banenbeurs, maar een ontspannen festivalsfeer met foodtrucks, livemuziek, entertainment en een interessante programmering rondom werk en het vinden van een passende baan. Hier bruist het van de energie en valt van alles te beleven. Met 250 standhouders, diverse workshops en andere activiteiten moet je hier wel een baan kunnen vinden.

Om het de bezoeker zo overzichtelijk mogelijk te maken wordt het festivalterrein opgedeeld in kansberoepen-pleinen. Bezoekers worden hier uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan, ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden op ontdekking uit te gaan. Doe mee aan de pubquiz, de loopbaan bootcamp, ontdek je talenten, leer omgaan met beren op de weg en pimp je cv.

Na aanmelding via de website www.werkfestival.nl krijgen deelnemers toegang tot de Netwerkapp. Met deze app haal je alles uit het festival. Het is mogelijk om van tevoren al afspraken te maken met bedrijven.

Het Werkfestival is een initiatief van Werk in Zicht. Het samenwerkingsverband tussen 24 gemeenten, UWV en SW-bedrijven in de arbeidsmarkt Groningen en Noord Drenthe.