Nieuwsgierig naar hoe groen het gras bij Snoek Puur Groen is? Kom naar het banenevent!

Ben jij nieuwsgierig naar hoe groen het gras bij Snoek Puur Groen is? Wegens het grote succes van de afgelopen keer, organiseren ze wederom het banenevent van Snoek Puur Groen!

Wil jij weten wat er voor jou te doen is in het groen? Kom dan op woensdag 29 januari 2020 van 16.00 – 19.30 uur naar de locatie in Grou voor meer informatie over opleiding en carrièrekansen.

Ga onder het genot van een hapje en een drankje speeddaten met Snoek medewerkers en kom alles te weten jou carrièrewensen.

Daarnaast laten ze je graag kennis maken met de volgende zaken:

  • Bij Snoek geloven ze in groei en ontwikkeling en vertellen je daarom ook alles over Snoek Academy
  • Wil je een carrièreswitch maken? Speciaal voor deze doelgroep hebben ze een presentatie over alle mogelijkheden binnen Snoek Puur Groen en opleidingen;
  • Ben je van plan een groenopleiding te volgen? Docenten van de groenopleidingen in Friesland zijn aanwezig om je hier alles over te vertellen. Weet je al zeker dat je een groenopleiding wilt gaan volgen? Regel dan je stage met baangarantie bij Snoek Puur Groen!
  • Maak kennis met groen van de toekomst en nieuwe innovaties zoals klimaatadaptatie, natuur inclusief bouwen, verticaal groen, biodiversiteit stimuleren en infranatuur
  • Bekijk alle gerealiseerde projecten en neem een kijkje bij het wagen- en machinepark

Kom je ook op woensdag 29 januari 2020? Van tevoren aanmelden is niet nodig!

 

Adresgegevens
Snoek Puur Groen
Biensma 6
9001 ZZ Grou