Noord-Nederland heeft ambitie!

Werk zoek je bij voorkeur in je eigen regio. Personeel idem dito. Als je in Groningen woont, ga je niet dagelijks heen en weer naar Maastricht voor een ‘leuke baan’. Dus breng je werkzoekenden en werkgevers bij elkaar op een vertrouwd regionaal platform – een ‘knooppunt’ dat jouw taal spreekt, de ontwikkelingen bij jou in de buurt kent en mensen snel bij elkaar brengt. Dat platform is ambitie.

Wie werk zoekt, of een nieuwe uitdaging, stuit op een overweldigend en sterk versnipperd online vacatureaanbod. Zij zien door de bomen het bos niet meer en snakken naar een loket dat toegang biedt tot het voor hen relevante regionale netwerk van werkgevers. Werkzoekenden willen online ervaren of zij zich met een werkgever kunnen identificeren en of het aanbod past bij hun perceptie van werk. Met name jonger talent haakt af bij een overvloed aan vacatures in een kille, zakelijke omgeving. Zij zoeken naar een ‘warme’, inspirerende omgeving, waar ze:

  • Vertrouwd en gemakkelijk hun cv achter kunnen laten
  • Kennis kunnen nemen van regionale, aan werk gerelateerde ontwikkelingen
  • Snel en direct in contact kunnen treden met regionale werkgevers

Eén regionaal loket voor de Noord-Nederlandse wereld van werk. De missie van ambitie is studenten, opleiders, werkzoekenden en werkgevers het ultieme ontmoetingsplein te bieden om ambities met ambities te verbinden. Verdere verdieping van contacten vindt plaats in de vorm van events en kennismakingssessies.

  • Ambitie is dé ‘hub’ in de Noord-Nederlandse wereld van onderwijs en werk;
  • Ambitie zet potentieel talent in Noord-Nederland in beweging en op het spoor;
  • Ambitie brengt vraag en aanbod op de regionale arbeidsmarkt op maat bij elkaar;
  • Ambitie verbindt strategische partners met kennispartners.