Startersdag Kamer van Koophandel in Martiniplaza op 5 november

Het starten van een bedrijf is populair. Vorig jaar zijn bijna 180.000 nieuwe bedrijven gestart in Nederland. Voor al deze nieuwe ondernemers en mensen met startersplannen organiseert de Kamer van Koophandel de Startersdag. Op zaterdag 5 november kunnen starters terecht bij MartiniPlaza in Groningen voor informatie en inspiratie over het zelfstandig ondernemerschap. De Startersdag is naast Groningen ook in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht , Zwolle en Urmond.

Programma

De Startersdag vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Er worden presentaties gegeven over allerlei zaken die bij het starten van een eigen bedrijf komen kijken. Daarnaast is er een informatiemarkt met deskundigen van onder andere de KvK, Belastingdienst, banken en accountants. Verder is er een styliste aanwezig voor kledingadvies, kan er een profielfoto voor social media worden gemaakt, zijn er logotekenaars en is er volop gelegenheid om in contact te komen met andere ondernemers en ervaringen uit te wisselen.

Dit jaar ook een online programma

Voor ondernemers die dit jaar niet naar één van de 8 locaties kunnen komen, is er dit jaar op 5 november ook een online programma. Met live beelden van de Startersdag: tips en verhalen van starters en interviews met sprekers. Daarnaast kunnen er video’s bekeken worden over marketing en ondernemersvaardigheden en zitten er KvK-adviseurs klaar om vragen te beantwoorden via chat en social media.

Aanmelden

De Startersdag heeft een doorlopend programma van 10.00 uur tot 16.00 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/startersdag. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.