Vind jouw droomwerkgever op De Nationale Carrièrebeurs!

De Nationale Carrièrebeurs 2019 is het grootste carrière-evenement voor studenten, starters en young-professionals, met de beste werkgevers. Het evenement vindt op 5 & 6 april plaats in de RAI in Amsterdam.

Ben jij (bijna) afgestudeerd? Of heb je al een tijdje een baan maar wil je graag ontdekken wat er allemaal nog meer te doen is op jouw vakgebied? Of ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Kom dan naar De Nationale Carrièrebeurs!

Je komt hier in contact met meer dan 120 Topwerkgevers zoals Shell, KLM, ING en NS. Daarnaast is er ook dit jaar weer een interessant workshopprogramma. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je de kans je cv te laten checken, ontvang je tips en tricks om deze te verbeteren én kan je een professionele LinkedIn foto laten maken. De beurs vindt plaats op 5 en 6 april in de RAI Amsterdam.

Interessant workshopprogramma

Naast een volle beursvloer is er een inspirerend workshopprogramma waar je kunt deelnemen aan vakinhoudelijke masterclasses en carrièregerichte workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop over onderwerpen als Personal Branding en netwerken. Hoe jij in je kracht kunt staan en hoe zorg je dat je succesvol netwerkt?!

Naast de vele workshops en presentaties, kan jij ook nuttige informatie krijgen over je cv. Beide beursdagen worden er gratis cv checks gedaan én kun je kosteloos een professionele LinkedIn foto laten maken.

Bijzondere opening
Dit jaar zal De Nationale Carrièrebeurs geopend worden door Frans Muller, CEO van Ahold Delhaize, Een man met een inspirerende carrière. Nicolette van Dam, de host gedurende de beurs, zal vragen stellen over de carrière van Frans Muller.

Match & Meet
Het inspirerende congresprogramma is natuurlijk al de moeite waard. Maar ook de aanwezige topwerkgevers zijn een goede reden om de beurs te bezoeken. Grote namen als Google, Capgemini, ING, KLM, Shell en NS zijn allemaal op de beursvloer te vinden. En nog beter: jij  kunt met ze in contact komen. Hoe? Door je in te schrijven voor de  beurs én je Match en Meet profiel compleet te maken. Zodra jij een Match bent met een van de deelnemende bedrijven, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging en een speciaal ticket om de werkgever te ontmoeten op de beursvloer. Wie weet wordt dit wel jouw toekomstige werkgever!

Mis het niet!
Tussen het bijwonen van de lezingen en het netwerken met potentiele werkgevers door is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Je kunt een bezoek brengen aan het Experienceplein om daar de vetste trends te aanschouwen. En de dagen worden afgesloten met spetterende optredens van Glennis Grace en De RadioRave.

Dus ben jij geïnteresseerd in jouw carrièremogelijkheden? Zet dan vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019 in je agenda en scoor jouw gratis e-ticket! Voor een laatste update van het programma en een overzicht van deelnemende bedrijven ga je naar carrierebeurs.nl.