Werken als specialistisch begeleider op de Eikenhorst

Werken op de Eikenhorst

In de prachtige omgeving van Geeuwenbrug, vind je woon- werkgemeenschap ‘de Eikenhorst’. In september 2019 gaat deze nieuwe locatie open. Op de Eikenhorst wonen en werken mensen met een licht verstandelijke beperking met een complexe zorgvraag.

 

In het kort

Locatie ‘de Eikenhorst’ is onderdeel van ’s Heeren Loo. ’s Heeren Loo speelt in op de toenemende vraag naar hulp voor mensen met een licht verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag. ’s Heeren Loo ziet het als één van de grootste zorgaanbieders van Nederland als haar verantwoordelijkheid om deze vorm van zorg aan te bieden. De Eikenhorst biedt een thuis aan mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is.

 

Werken op de Eikenhorst

’s Heeren Loo is op zoek naar betrokken en gemotiveerde collega’s voor de Eikenhorst met tenminste een zorgopleiding op MBO 3 niveau. Bijvoorbeeld: MMZ, SPW, of Begeleider specifieke doelgroepen. ’s Heeren Loo zoekt collega’s die stevig in de schoenen staan en als geen ander bewoners kunnen motiveren om wat te ondernemen, wat van de dag te maken en aan het werk te gaan.

 

Solliciteren

Persoonlijk contact is belangrijk voor ’s Heeren Loo. Daarom start iedere sollicitatie met een bezoekje aan de Eikenhorst of telefonisch contact. Op de Eikenhorst is iedere vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur een recruiter aanwezig, dus ga gerust langs.

Kijk voor meer informatie en alle vacatures op:

https://www.sheerenloo.nl/locaties/eikenhorst-geeuwenbrug